top of page

Ruud Klarenbeek- Corrie Kempen stellen zich voor.

In de ruim 20 jaar als fysiotherapeut hebben wij beiden steeds gezocht naar de beste behandeling voor elke soort aandoening en voor elke individuele patiënt.

Bij de keuze van de meest geschikte behandeling maken we gebruik van onze vele jaren ervaring en we volgen de ontwikkelingen in ons vak op de voet met behulp van intercollegiale contacten en scholing.

Bovenstaande heeft geleid tot onze specialisatie, de recidiverende-, de chronische- en de onbegrepen (pijn)klachten.

Acute klachten

Bij patiënten met de acute klachten geeft de combinatie van de behandeling en het opvolgen van de adviezen meestal een snelle afname van klachten. De behandeling is echter pas geslaagd als ook de kans op recidief zo veel mogelijk is is verkleind. Hiervoor geven wij geschikte individuele adviezen en oefeningen.

Chronische klachten, steeds terugkerende klachten en onbegrepen klachten.

Een uitdaging blijft, zo lang wij werkzaam zullen zijn, om steeds betere oplossingen te vinden voor de chronische klachten, de steeds terugkerende klachten en de onbegrepen klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze uitdagende doelgroep.

Deze patiënten zijn meestal al elders geweest, we gaan geen tijd verspillen met het herhalen van zetten. Wat elders al gedaan is dat horen we aan en we gaan op zoek naar welke hulp bij deze patiënt mogelijk wél een oplossing biedt voor de klachten.

Zelfs met een zeer laag gemiddeld aantal benodigde behandelingen bereiken we vaak heel goede resultaten.

Bij de chronische aandoeningen zijn we daarna vaak alleen nog 'de brandweer' die eens in de zoveel tijd nodig is als het weer eens té erg opspeelt. Met 1 of 2 behandelingen kan men het daarna weer zelf, zonder hulp, zo goed mogelijk houden.

In het nieuws

De artikelen die u aantreft onder de tab 'In het nieuws' hebben betrekking op zaken waar wij mee werken. De neurologische nieuwe inzichten, de preventie van blessures bij voetballers waar de 'warming up' tekortschiet bekijken wij welke individuele aanpak (o.m. warming-up) nodig is om herhaling van de blessure te voorkomen.

Meer artikelen zullen nog volgen.

Recente ontwikkelingen in de fysiotherapie behandeling (Evidence Based)

Als gevolg van de nieuwe wetenschappelijke inzichten in het functioneren van o.m. het zenuwstelsel, het spier-pees stelsel en de gewrichten, is voor vele aandoeningen waar eerder geen oplossing voor was of slechts een kortdurende verbetering, ook een àndere fysiotherapeutische aanpak ontwikkeld. 

Deze nieuwe inzichten in het functioneren van het lichaam en hieruit volgend een andere aanpak bij de behandeling, leidt vaak tot spectaculaire resultaten die vaak direct na één behandeling al zichtbaar zijn. Dit geldt zowel bij de acute als bij de langdurige klachten.

Door ons wordt u wel 'aan het werk gezet' binnen uw mogelijkheden.

Goede behandelresultaten, bij zowel acute als chronische aandoeningen, kunnen alleen bereikt worden als de verbetering door de behandelingen in de tijd daarna ook vastgehouden wordt.

In samenspraak wordt bekeken welke adviezen en eventueel oefeningen voor u geschikt zijn om zoveel mogelijk klachtenvrij te worden én te blijven. Hiervoor krijgt u adviezen betreffende houding, gedrag en bewegen.

Is het de steeds terugkerende nek-, schouder- en hoofdpijn of misschien de RSI/CANS/KANS die u al lange tijd het leven zuur maakt. Mogelijk een steeds terugkerende blessure in bijvoorbeeld de rug, knie of enkel, een zweepslag in een spier die maar niet over gaat òf is het lopen al enige tijd lastig door een hielspoor. Soms speelt het probleem voornamelijk 's nachts, b.v. niet meer kunnen blijven liggen door de pijn of juist bij het in beweging komen bij opstaan uit bed of uit een stoel.

Al deze voorbeelden hebben eigen specifieke oorzakelijke factoren. Welke er bij u spelen, daar proberen we samen met u achter te komen om de problemen zo veel mogelijk oorzakelijk aan te pakken.

Ruud Klarenbeek is tevens Dierfysiotherapeut

Behandeling geschiedt aan huis omdat het dier daar rustiger is en zich natuurlijker gedraagt waardoor een betere behandeling mogelijk is. Meer informatie over dierenfysiotherapie treft u onder het tabblad Algemene informatie.

Over ons

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Wij zouden graag je vertrouwen winnen door je de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Plaats:

Tweede Stationsstraat 289

Zoetermeer, 2718 AB

Uren:

Ma. t/m vri. 9.00 - 17.00

Za.: 10.00 – 17.00

Zo.: Gesloten

bottom of page