top of page

Revalideren met Personal Therapeut in Spanje

Het nuttige met het aangename combineren aan de Costa Blanca in Villa SunDance (Javea), met ondersteuning van uw familie/vrienden. 

Ook in onze vestiging in Javea in Spanje kunt u behandeld worden voor chronische en steeds terugkerende klachten. 

Door de huidige jachtige maatschappij zijn we de verbinding met ons gevoel kwijt geraakt zodat we niet meer voelen wat goed of slecht voor ons lichaam is. Bij chronische of terugkerende gezondheidsklachten is dit vaak een van de oorzaken waardoor het herstel wordt belemmerd.

Klik op de foto voor meer informatie over Villa SunDance

In Javea kunt u met uw familie of vrienden weer helemaal tot rust komen en weer contact maken met uw lichaam en beter ontspannen.

Onze fysiotherapeuten helpen u hierbij, net als ons zwembad van 30 graden Celsius, wat optimaal is om alle spieren weer te leren voelen wat ontspannen is. 

Vooraf wordt samen met u een plan van aanpak gemaakt en wordt een pakketprijs afgesproken van verblijf in Villa SunDance en de fysiotherapie-begeleiding.

De regelmatige behandelingen worden met u afgestemd en kunnen gericht zijn op de gewrichten, de zenuwbanen, het bindweefsel en de bloedcirculatie. Zo worden bv. beperkingen weer gangbaar gemaakt en krijgt u oefeningen om alles los te houden, spieren te versterken en conditie te verbeteren. 

Uw familie of vrienden kunnen u tijdens het verblijf in de villa ondersteunen. Ze kunnen u helpen te letten op bepaalde houdingen en bewegingen, u herinneren en eventueel helpen bij oefeningen om indien nodig uw lichaamsbesef te verbeteren en geregeld de oefeningen te doen. 

In de directe omgeving kunt u wandelingen maken, in de tuin, in het bos en misschien ook langs stranden, om het plezier in bewegen terug te krijgen en te leren voelen hoe belangrijk bewegen is en hoe het voelt als u bewogen heeft. Ook het buiten bewegen, wat hier vele malen gemakkelijker gaat, is een zeer groot voordeel zoals u zult ervaren.

Eenmaal weer thuis zet u de oefeningen voort en u zult ervaren dat u weer zelf controle krijgt...

Ook wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheidsprobleem, zoeken we weer een oplossing die ons overbodig maakt.

Zie voor meer gegevens betreffende de villa: www.VillaSunDance.nl

Hebt u interesse in onze intensieve aanpak op deze fijne locatie, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave. 

bottom of page